Image

ATL-Rakennushuolto Oy

 

Y-tunnus 0915975-5 

 

Toimistomme sijaitsee vuonna 1903 rakennetussa Villa Linnaisissa, Espoon Kilossa.

Kilonrinne 1, 02610 Espoo (Katso kartta)

 

 

Varasto ja verstas sijaitsevat Vantaan Pähkinärinteessä.

Karhunkierros 6, 01640 Vantaa (Katso kartta)

Yhteyshenkilöt

Samuel Hyry

Toimitusjohtaja, vastaava työnjohtaja
etunimi.sukunimi@atloy.fi
Image

Tiia Rantala

Osto- ja myyntilaskut
etunimi.sukunimi@atloy.fi
Image

Anna Kuronen

Hallintojohtaja
etunimi.sukunimi@atloy.fi
Image

Sebastian Lönnqvist

Hallituksen puheenjohtaja
etunimi.sukunimi@atloy.fi
Image

Jaakko Pelkonen

Tekninen johtaja, laskenta ja hankinta
etunimi.sukunimi@atloy.fi
Image

MEILLE TÖIHIN

ATL:n palveluksessa on tällä hetkellä noin 150 rakentamisen ammattilaista kuten rakennusmestareita, timpureita, ammattimaalareita sekä puuseppiä.

 

ATL tarvitsee jatkuvasti uusia työntekijöitä. Jos haluat olla yksi meistä, ota yhteyttä! 

 

Toimihenkilöt:
Samuel Hyry, toimitusjohtaja
+358 (0)40 8200 509
etunimi.sukunimi@atloy.fi

 

Työntekijät: 
Anna Kuronen, hallintojohtaja
+358 (0)44 281 7397
etunimi.sukunimi@atloy.fi 

VERKKOLASKUTUSOSOITE

OVT-tunnuksemme: 003709159755

Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 0037 2129 1126

 

Paperilaskut pyydämme lähettämään osoitteeseen: 
ATL-Rakennushuolto Oy 
09159755 
PL 100 
80020 Kollektor Scan 

 

PDF-laskut voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: 
invoice-09159755@kollektor.fi

 

TARJOUSPYYNNÖT

Tarjouspyynnöt vastaanottaa Jaakko Pelkonen.

Yhteystiedot yläpuolella.

Ilmoituskanava väärinkäytösepäilyille

Edistääksemme avointa, läpinäkyvää ja turvallista toimintakulttuuria olemme ottaneet käyttöön väärinkäytösepäilyjen ilmoituskanavan. Väärinkäytösepäilyjen ilmoituskanavan käyttöönotto perustuu ilmoittajansuojelulakiin ja Euroopan unionin ilmoittajansuojeludirektiiviin.

 

Whistleblowing-kanava tarjoaa luottamuksellisen kanavan tuoda sisäisen tutkinnan kohteeksi epäilyksen mahdollisesta väärinkäytöksestä tai toimintaperiaatteiden rikkomisesta. Ilmoituksen voi tehdä nimettömästi.

 

Ensisijaisesti oma huoli tai epäilys on hyvä ottaa puheeksi ATL-Rakennushuollon työnjohtajan tai johdon kanssa. Jos keskustelu ei tunnu hyvältä vaihtoehdolta tai se ei toimi, voi aina käyttää tätä kanavaa asiasta ilmoittamiseen. Whistleblowing-kanava on toteutettu siten, että ilmoittajaa ei voida tunnistaa, mikäli haluat tehdä ilmoituksen nimettömänä. 

 

Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja ilmoituksen tekijän sekä kohteen yksityisyyttä suojaten. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan tietosuojalain (1050/2018) mukaisia velvoitteita. 

Ilmoituksen voi tehdä jo epäilyksen perusteella ja ilman varsinaisia todisteita, kunhan sen tekee rehellisesti ja hyvässä tarkoituksessa. Whistleblowing-kanavaan tulleita ilmoituksia käsittelevät ATL-Rakennushuollon toimitusjohtaja, hallintojohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. He käynnistävät tarvittavat selvitykset. Käsittely on luottamuksellista. Luottamuksellisuus pätee myös silloin, kun ilmoittaja itse tuo henkilöllisyytensä esiin.

Jos ilmoitus koskee yhtä käsittelijöistä, hän ei osallistu tapauksen käsittelyyn ja tutkintaan.

 

Vastaanoton jälkeen kuittaamme ilmoituksesi vastaanotetuksi 7 päivän kuluessa. Tarpeen mukaan pyydämme sinulta lisätietoja tutkinnan aikana. Myös tämä vaihe tapahtuu kanavan kautta, luottamuksellisesti ja anonyymisti. Tutkinnan lopputuloksesta kerromme sinulle kanavan kautta 3 kk kuluessa ilmoituksen jättämisestä.

 

Ilmoituksen tekemisen lopuksi saat henkilökohtaisen koodin, jolla voit seurata ilmoituksen etenemistä. Jos olet tehnyt ilmoituksen ja hukkaat tapauskohtaisen koodin, tee uusi ilmoitus, jossa viittaat alkuperäiseen ilmoitukseesi. Näin tutkintaa pystytään jatkamaan yhteistyössä kanssasi.

 

Ilmoittamaan pääset täältä:

www.firstwhistle.fi/atl-rakennushuolto

 

Lisätietoja ilmoittamisesta löytyy palveluntarjoajamme sivuilta osoitteesta https://www.juuriharja.fi/whistleblowing-ilmoittajalle-faq .

 

Jos sisäinen kanavamme ei toimi, voit tehdä ilmoituksen ilmoittajansuojelulaissa tarkoitetuista väärinkäytöksistä oikeuskanslerin keskitetylle ulkoiselle ilmoituskanavalle:

https://turvaviesti.gov.fi/ilmoituskanava-rapporteringskanal .

Huomioithan, että organisaation toiminnassa esiintyvistä epäsäännöllisyyksistä tulee ilmoittaa ensisijaisesti oman sisäisen raportointikanavamme kautta, jotta saa ilmoittajansuojaa.